X

Povećajte svoju produktivnost s novom generacijom evidencije radnog vremena

Registracija preko preglednika

Pri izboru načina registracije imate širok izbor koje možete međusobno kombinirati. Najosnovniji način je registracija preko interneta na www.allhours.com koristeći svoj preglednik. Registracija preko interneta prikazuje i status vaše prisutnosti. Registracija se može ograničiti na određene IP adrese.

Registracija s pametnim telefonom

Aplikacijom All Hours za pametne telefone (Android ili iOS) zaposlenici se mogu registrirati neovisno o lokaciji, pa čak i trenutno ako nisu u dosegu mreže. Mogu provjeravati svoje podatke i podnositi zahtjeve za, na primjer, godišnje odmore. Nadređeni mogu pregledavati podatke svoje ekipe i odobravati zahtjeve. Registracija može biti ograničena na određene geolokacijske točke.

Gdje je Jura?

All Hours je odlično rješenje za vašu recepciju. Velika je razlika u tome ako je netko izvan ureda ili ako samo nije dostupan telefonom. Sada recepcionar to zapravo može znati. Isto tako će znati ako je netko upravo došao ili otišao i uštedjet će i svoje i tuđe vrijeme pri pitanju ‘Gdje je Jura’!

Dnevnik poslovanja

Ovaj niz analitičkih informacija daje širu sliku registriranog poslovanja. Ovo su neke od stvari koje možete vidjeti:

  • Koliko ste rada bilježili
  • Koliko je vašeg rada naplativo
  • Koliko je vaše odsutnosti neodobreno
  • Struktura odsutnosti
  • Učestalost odsutnosti po danima

Jasna pravila obračuna

Obračun sati obračunava se automatski ovisno o pravilima koja ste postavili. Pravila su dizajnirana pažljivo tako da budu što više generička, intuitivna i jednostavna za korištenje. Pravila pokrivaju većinu predefiniranih uredskih politika tako da možete početi s korištenjem odmah. Ali ako želite možete ih podesiti vrlo jednostavno.

Odsutnosti

Za evidenciju radnog vremena samo prisutnost nije dovoljna, potrebne su i odsutnosti. Svaka se odsutnost mora odobriti. Odabravatelji mogu jednostavno pregledati i odgovoriti na zahtjeve koristeći pregled odobravanja. Email-ovi se automatski šalju kako bi svi bili u toku.

Izvještaji bez napora

Ljudi su skloni zaboravljanju. Popunjavanje dnevnika rada nije iznimka. Najčešće se ispunjavaju krajem svakog mjeseca. Obzirom da se mjesec dana rada lako zaboravlja, najčešće se dnevnici rada izmišljaju. Korištenjem All Hoursa zaposlenici ne moraju ništa ispunjavati. Potpuni izvještaji dostupni su i točni u bilo koje vrijeme i konstantno.

Provjerite All Hours na najjednostavniji način sada